5/1/13

Avocado Food for Life

                        Avocado Food for Life                         

Το "Avocado Food for Life" είναι ένα vegetarian καφέ-εστιατόριο στην καρδιά της Αθήνας, στο Σύνταγμα στην οδό Νίκης 30, εμπνευσμένο από την ομάδα του NYSY Studios  -το γνωστό studio yoga & pilates-  μας προσφέρει υγιεινές, χορτοφαγικές και απολαυστικές γεύσεις από όλη τη Μεσόγειο, την Ινδία και την Ανατολή.

Έχει vegetarian αλλά και vegan προτάσεις για όλα τα γούστα, ακόμη και για ωμοφάγους,
τοπικούς αλλά και εξωτικούς χυμούς φρούτων και λαχανικών, όπως ο απολαυστικός αντιοξειδωτικός χυμός Ginger Passion, με καρότο, μήλο, πιπερόριζα και παντζάρι, δυναμίτης ενέργειας και ζωής,
φρέσκες σαλάτες, σούπες, πιάτα όπως το Thankful Heart, το γλυκό Mango Nectar, την vibrant vegan pizza και πολλά άλλα νέα πιάτα.






Ο γενικός διαχειριστής του "Avocado Food for Life" Eraj Skakib (Εράζ Σκακίμπ) περιγράφοντας τη φιλοσοφία του γύρω από το Avocado δήλωσε:
«Σκοπός μας δεν είναι απλώς να προσφέρουμε ένα γεύμα για χορτοφάγους αλλά έναν ολόκληρο τρόπο ζωής που περιλαμβάνει ναι μεν την καλή διατροφή αλλά και την ολιστική σωματική άσκηση και τη βελτίωση του ίδιου του ατόμου σε καλύτερο άνθρωπο και το ομαδικό πνεύμα και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.
Έτσι διαλέξαμε και την ομάδα που θα δουλεύει μαζί μας στο Avοcado. Πρόκειται για ένα πιο συλλογικό τρόπο σκέψης που όλοι συνεργαζόμαστε, βοηθάμε ο ένας τον άλλο και βλέπουμε τη ζωή με θετικό μάτι!
Συνταγές χορτοφαγικές υπάρχουν παντού, εμείς εκεί που κάνουμε τη διαφορά είναι ότι χρησιμοποιούμε σε κάθε μας συνταγή ένα βασικό υλικό: πολλή αγάπη! Και έτσι πετυχαίνουμε το πάντρεμα της παραδοσιακής κουζίνας της κάθε μαμάς όλου του κόσμου και της εκσυγχρονισμένης υγιεινής world μαγειρικής» 


Ακολουθώντας το κίνημα slow food στο Avocado θα βρείτε μόνο φρέσκα, εποχιακά, παραδοσιακά υλικά, όλα σε συνταγές φτιαγμένες με αγάπη.
Το αβοκάντο σας περιμένει για να σας ξεναγήσει σε έναν κόσμο υγείας, ευεξίας, ευζωίας, και θετικής σκέψης με συνταγές καρδιάς που θα αρέσουν στο σώμα και το πνεύμα σας.
Δοκιμάστε λοιπόν τις συνταγές ζωής που προτείνει το Avocado!
Το συστήνω ανεπιφύλακτα!



Vibrant Vegan Pizza
με ζύμη ολικής αλέσης,  ντομάτες, κρεμμύδια, ελιές, σκόρδο, ελαιόλαδο, βότανα ... και φυσικά, αβοκάντο!



Thankfull Heart (ευγνωμονούσα καρδιά),
σωταρισμένα λαχανικά, τόφου και ανακάρια με σησαμέλαιο, σάλτσα σόγιας και πιπερόριζα.


Ginger Passion  (καρότο, μήλο, πιπερόριζα και παντζάρι)
Go green (μαρούλι, σπανάκι, μαϊντανός, μήλο, λεμόνι και μια ιδέα πιπερόριζας)

Τιμή φαγητού: από €10. Ανοιχτά Δευτ.-Παρ. 08:30-18:00.


Διεύθυνση: Νίκης 30, Σύνταγμα

Τηλ. 210 3237878

www.avocadoathens.com 







Avocado is a Vegetarian/Vegan Restaurant that is nested in the middle of downtown Athens. It is a compassionate and peaceful sanctuary where you can savour healthy food and meet people.

Our food contains no artificial ingredients or preservatives. We serve main entrees, salads, sandwiches, bagels, pizzas, desserts & organic wines. Enjoy our
delicious energizing super-food juices and smoothies, handmade breads and cakes, and lots of vegan options! For reservations please call at 210 323 7878.

You can also indulge Avocado's food to your house with a telephone call on 210 323 7879.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου