16/11/12

Holy Food in the Holy Room


Ποτέ δεν θα φανταζόμουν πως υπάρχει μια μικρή όαση φωτός και πνευματικότητος σε ένα μικρό στενό που λέγεται "Παλλάδος" και ευρίσκεται στο μοναστηράκι.

Αναφέρομαι στον πολυχώρο "Holy Room" που στεγάζει την "Holy Food", μια κολεκτίβα με σκοπό την διάδοση της αγνής ζωντανής βιολογικής και φυτικής διατροφής
, μπαίνοντας, έβγαλα τα υποδύματα μου όπως αρμόζει η ανατολική παράδοση, και με υποδέχθηκε θερμά η φίλη Μαντζουράνα (Κατερίνα) και ο Holy (Δημήτρης), οι οποίοι ακολουθούνε και οι δύο την φυσική φυτική ζωντανή διατροφή (Vegan Raw Foodism).

Κατόπιν μου προσφέρανε έναν υπέροχο χυμό απο φρέσκα βιολογικά φρούτα, (πορτοκάλι, λεμόνι, μανταρίνι και ρόδι) έναν θρεπτικό δυναμίτη ενέργειας με αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και αντικαρκινικές ιδιότητες.
Παρακολούθησα ένα πολύ διαφωτιστικό ντοκυμαντέρ που λεγεται "Food Matters" που συνόψιζε την γνωστή φράση του πατέρα της ιατρικής Ιπποκράτη,
"Η ΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΟΥ"
τρώγοντας συνάμα ένα δροσερό σταφύλι ποικιλίας "φράουλα".
Κατόπιν σχηματίσαμε έναν κύκλο καθισμένοι στο πάτωμα επάνω στα λευκά χαλιά και μαξιλάρια (παρεμπιπτόντως όλα είναι λευκά στον χώρο που αποπνέει ένα αίσθημα γαλήνης και πνευματικότητας) και ανταλλάξαμε ο καθένας με την σειρά τις απόψεις του σχετικά με το βίντεο που παρακολουθήσαμε, και κάπως έτσι τελείωσε όμορφα η βραδιά.



H συλογική ομάδα (κολεκτίβα) φυσικής διατροφής HOLY FOOD σας περιμένει με ολόφρεσκους και απολαυστικούς χυμούς κάθε Πέμπτη στις 19:00 το απόγευμα όπου προβάλεται και κάποια ενδιαφέρουσα ταινία ή ντοκυμαντέρ, στην Παλλάδος 21 στον Β' όροφο πολύ κοντά στο μετρό "Μοναστηράκι".

Το Μοvie Room λειτουργεί με δωρεά (από 5 εώς 15ευρό ανά άτομο) για την κάλυψη των εξόδων των βιολογικών τροφών (www.bioagores.gr) και την στήριξη του Ηοly Room.
Επίσης για την παρακολούθηση της προβολής απαιτείται κράτηση για τον υπολογισμό της ποσότητας των τροφών (έως 10 θέσεις) στο holyroomathens@gmail.com

Η σελίδα του Holy Room είναι η παρακάτω:
www.holy-room.com/
και στο φατσοβιβλίον Holy Room είναι αυτή:

HOLY ROOM
και του Holy Food αυτή:
www.facebook.com/holyfoodathens




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου